Nieodłącznym elementem spływów kajakowych jest wspólna biesiada, podczas której kajakarze mogą posilić się po sporym wysiłku fizycznym. Na zakończenie spływów kajakowych organizujemy więc wspólny posiłek. Opieramy się w szczególności na lokalnej kuchni wiejskiej starając się sprostać gustom każdego klienta. Poniżej przedstawiamy najczęściej wybieraną opcję cateringu z możliwością jej modyfikacji. Dodatkowe menu ustalane jest indywidualnie.
1. Kawa / herbata + placek drożdżowy (na początku lub na końcu spływu)
2. Ciepła grochówka z kotła + bułka / chleb wiejski
3. Kiełbasa z grilla lub ogniska + pieczywo + surówka + napoje + ketchup / musztarda
4. Wiejski chleb ze smalcem + ogórki kiszone
Dodatkowe opcję do wyboru:
1. Kociołek myśliwski
2. Karkówka z grilla
3. Pstrąg wędzony
4. Ziemniaki z ogniska z masłem czosnkowym
5. Inne na życzenie klienta